The Kernel

The Kernel Изображение

Поглеждайки 10 години назад, създаването на The Kernel от Evin O’Riordain реално бележи началото на модерното крафт пивоварство в Лондон.
Някои го наричат на шега Кръстникът, но е факт, че рядко може да се намери пивовар в Лондон, който да не е работил в The Kernel или да не е търсил съветите на техния основател.

The Kernel са изключително малка пивоварна с тотален фокус в качеството на тяхната бира и без какъвто и да е стремеж да увеличават производството ѝ. Поради това бирите им много рядко се намират извън Великобритания – от една страна, всичко се продава моментално на английския пазар, от друга, отказват износ поради неяснота как ще бъде съхранен и представен продукта им.

The Kernel

Поглеждайки 10 години назад, създаването на The Kernel от Evin O’Riordain реално бележи началото на модерното крафт пивоварство в Лондон. Някои го наричат на шега Кръстникът, но е факт, че рядко може да се намери пивовар в Лондон, който да не е работил в The Kernel или да не е търсил съветите на техния основател. The Kernel са изключително малка пивоварна с тотален фокус в качеството на тяхната бира и без какъвто и да е стремеж да увеличават производството ѝ. Поради това бирите им много рядко се намират извън Великобритания – от една страна, всичко се продава моментално на английския пазар, от друга, отказват износ поради неяснота как ще бъде съхранен и представен продукта им.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки